Neon 35, OUD GASTEL

€ 5.835 p.m.

Neon 35, OUD GASTEL

PER 1 MEI 2025 BESCHIKBAAR!

Dit unieke bedrijfsobject (van circa 607 m2) is gelegen op bedrijventerrein ‘Borchwerf’ II in Oud-Gastel. Uniek van dit bedrijfsobject is de groene ligging.

Aan de voorzijde van het bedrijfsobject is een verhard buitenterrein met 8 parkeerplaatsen. Het bouwjaar van het object is 2009 en beschikt over energielabel A++.

Wanneer u via de entree binnenkomt, bevindt u zich bij de ontvangstruimte. Vanuit de entree kunt u naar diverse vertrekken, zoals de opslagloods, pantry, vergaderruimte- en/of kantoorruimte.

De eerste verdieping is via de trap vanuit de entree te betreden. De eerste verdieping bestaat uit een kantine en een kantoor- en/of vergaderruimte. De kantine beschikt over een nette keuken met diverse inbouwapparatuur, zoals een koelkast, vaatwasser, elektrische kookplaat en een (combi-)magnetron.

De bedrijfsruimte is aan de voorzijde toegankelijk via twee hoge overheaddeuren. Zo hebben beide overheaddeuren afmetingen van 4,00 meter breed bij 5,00 meter hoog.

Het bedrijfsobject is voorzien van de volgende installaties:
• Alarmsysteem
• Camera installatie
• Centrale verwarming
• Luchtleidingsysteem
• Glasvezel
• Krachtstroom


METRAGE(S):
- Begane grond: ca. 544 m2
- Eerste verdieping: ca. 63 m2

Het object is niet conform NEN 2580 gemeten, derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan alle genoemde metrages.


BORCHWERF II

Dit bedrijfsobject is gelegen op het bedrijventerrein de “Borchwerf II” in Oud-Gastel. Het heeft een uitstekende bereikbaarheid en directe aansluiting op de A17 en is hierdoor gunstig gelegen t.o.v. Rotterdam – Zeeland – Antwerpen - Breda.

Op Borchwerf II zijn vele diverse bedrijven gevestigd in verschillende branches, zoals kantoren, logistiek, zakelijke dienstverlening, groothandels- en autobedrijven. Borchwerf II heeft een parkmanagement, waaraan alle bedrijven deelnemen die hier gevestigd zijn. Deze kosten zijn opgenomen in de servicekosten.
Bestemmingsomschrijving

De voor ‘Bedrijf’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. bedrijven in milieucategorie 3.1 zoals vermeld in de bij deze regels behorende Staat van bedrijven en inrichtingen (SBI) (bijlage) binnen het aanduidingsvlak ‘bedrijf van categorie 3.1’, uitgezonderd Bevi-bedrijven;
b. bedrijven in milieucategorie 3.1 en 3.2 zoals vermeld in de bij deze regels behorende Staat van bedrijven en inrichtingen (SBI) (bijlage) binnen het aanduidingsvlak ‘bedrijf van categorie 3’, uitgezonderd Bevi-bedrijven;
c. bedrijven in milieucategorie 4 zoals vermeld in de bij deze regels behorende Staat van bedrijven en inrichtingen (SBI) (bijlage) binnen het aanduidingsvlak ‘bedrijf van categorie 4’, uitgezonderd Bevi-bedrijven;
d. bedrijven in milieucategorie 4 en 5 zoals vermeld in de bij deze regels behorende Staat van bedrijven en inrichtingen (SBI) (bijlage) binnen het aanduidingsvlak ‘bedrijf van categorie 4 en 5’, uitgezonderd Bevi-bedrijven;
e. kantoren, met dien verstande dat deze deel moeten uitmaken van een bedrijf als bedoeld in sub a t/m d en het kantooroppervlak niet meer bedraagt dan 40% van het totale bedrijfsoppervlak met een maximum van 2000m²;
f. zelfstandige kantoren met en zonder baliefunctie en zonder of met een matige publieksaantrekkende werking en met een matige of hoge auto-afhankelijkheid binnen het aanduidingsvlak ‘kantoor’
g. een milieustraat binnen het aanduidingsvlak ‘specifieke vorm van bedrijf - milieustraat’;
h. het aanleggen van een stamlijn binnen het aanduidingsvlak ‘railverkeer’;
i. een (gebouwde) parkeervoorziening;
met de daarbij behorende:
j. ontsluitingswegen;
k. in- en uitritten;
l. verkeersvoorzieningen, waaronder voet- en fietspaden, parkeervoorzieningen, straatmeubilair en abri’s;
m. groenvoorzieningen;
n. voorzieningen ten behoeve van de waterhuishouding;
o. voorzieningen van openbaar nut.

De doorgehaalde bestemmingsregels zijn niet van toepassing voor dit bedrijfsobject. De maximale milieucategorie van dit perceel is 3.1. Aan deze bestemmingsregels kunnen geen rechten ontleend worden.


De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Overdracht

Vraagprijs
€ 5.835 p.m.
Servicekosten
€ 125 p.m. excl. btw
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
BTW van toepassing
Ja

Oppervlakte & inhoud

Oppervlakte
607 m2
Bedrijfshal oppervlak
479 m2
Kantoor oppervlak
128 m2

Energie

Energielabel
A++

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Overheaddeuren, Krachtstroom, Betonvloer, Toilet, Pantry, Inbouwarmaturen, Te openen ramen

Interesse? Laat je gegevens achter

Ik ga akkoord met de Privacy Voorwaarden.